Інвестиції у майбутнє

Десять років тому депутат обласної ради, почесний президент Всеукраїнського фонду “Джерело Дніпра” Володимир Матицин започаткував і втілив у життя ідею – підтримувати обдарованих і талановитих студентів. Відтоді двічі на рік студентські та учнівські ради спільно з адміністраціями навчальних закладів міста визначають кандидатури кращих студентів для заохочення. Вони мають бути успішними у навчанні й активними в громадському житті.
Днями Володимир Матицин зустрівся з групою таких студентів, які в І семестрі 2014–2015 навчального року отримуватимуть стипендії Фонду. Це вже двадцята така зустріч. Вітаючи молодь, Володимир Матицин наголосив: “У кожного з вас – свій шлях, на якому траплятимуться різні ситуації. Але пам’ятайте про те, що людина ніколи не зможе повернути три речі: минуле, сказане слово та втрачену можливість. Тому сьогодні ми використовуємо можливість допомогти вам, кращим із кращих, реалізувати свої здібності. Відчувається, що ви дуже цього прагнете та налаштовані досягнути успіхів у житті”.
Варто додати: щомісячна стипендія для студентів вузів нині становить 730 гривень, а для учнів училищ та коледжів – 500 гривень. За десять років реалізації проекту додаткові стипендії отримували понад сто студентів. Здобувши освіту, вони стали інженерами, юристами, педагогами, залізничниками, медиками, слюсарями та електромонтерами й своєю працею приносять користь громаді та місту. Немає сумнівів, що вони з вдячністю завжди будуть пам’ятати ту матеріальну підтримку Фонду “Джерело Дніпра”.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.