“Добра традиція нашої родини – передплачувати “Зорю Полтавщини”

Не надто щедре на тепло жовтневе сонечко й різкуватий прохолодний вітер не завадили полтавцям та гостям міста – шанувальникам регіональних періодичних видань – взяти участь у Дні передплатника. Захід проводила минулого вівторка Полтавська дирекція УДППЗ “Укрпошта”. Із динаміка линули приємні мелодії, звучали запрошення долучитися до передплати тих чи інших часописів, а ведуча свята, начальник Полтавського поштамту Ніна Коломієць, повсякчас інформувала про переваги місцевої преси. Нинішні й потенційні передплатники місцевої періодики висловлювали представникам ЗМІ побажання всіляких гараздів, а були й такі, що читали власні вірші чи гумористичні оповідки на актуальні теми сьогодення.
Редакція Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини” взяла активну участь у Дні передплатника, адже зустріч із читачами – це чудова нагода почути зауваження чи поради людей, заради яких і працює наш часопис.
Алла й Наталка – студентки Полтавської державної аграрної академії – розповіли, що читають “Зорю…” вдома (їхні батьки живуть у різних районах) і в бібліотеці. Дівчат, за їхніми словами, цікавлять наукові розповідки, інформація про роботу агроформувань області, адже невдовзі сьогоднішні студентки закінчать навчання й потрібно буде працевлаштовуватися, тож уже зараз треба визначатися зі своїм майбутнім, говорять наші читачки. Не залишають байдужими дівчат і фронтові новини, оскільки мають друзів, знайомих, які нині – “на лінії вогню”.
Не одне десятиліття передплачує “Зорю Полтавщини” подружжя Володимир і Тамара Рєзніки:
– Нині ми вже на пенсії, тож з’явилося більше часу для читання друкованої продукції, – розповідає пані Тамара. – Люблю ваші додатки “Доброго вам здоров’я”, “Порадниця”, “Сійся, родися!..” та інші. Загалом люблю читати у вашій газеті регіональні новини, це вже стало доброю традицією нашої родини, бо “Зорю Полтавщини” передплачували ще мої батьки…
А от Володимир Петренко з Гадяцького району став випадковим учасником Дня передплатника. Чоловік розповідає, що приїхав до Полтави у справах, але цікавість не дала оминути великого скупчення людей. “Зорю Полтавщини” читає, хоча сам особисто поки що не передплачував. Каже, що можна було б більше інформації краєзнавчого напрямку друкувати. “Загалом же “Зоря…” – газета цікава, тож я передплачу цей часопис на наступний рік”, – додав Володимир Петренко.
Зоряни щиро вдячні усім, хто, завітавши на День передплатника, висловив конструктивні зауваження і пропозиції на адресу нашої редакції. Сподіваємося, що діалог читач – газета триватиме постійно. Тож будьмо разом!
Користуючись нагодою, щиро вітаємо наших партнерів – працівників Полтавської дирекції УДППЗ “Укрпошта” – із Всесвітнім днем пошти. Зичимо їм нових трудових звершень, миру й злагоди в країні та їхніх родинах.

Людмила ДАЦЕНКО
Анна ЧАПАЛА (фото)
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.