Мандрівка у прекрасну й дивну Країну Знань

Ім’я цієї привітної жінки для багатьох асоціюється з дитинством, школою, першими літерами і безмірною добротою. Волею долі Ніну Іванівну Коваль знає не одне покоління диканців, адже вона двадцять вісім років працює вчителем початкових класів Диканської гімназії ім. М.В.Гоголя. Цьогоріч Ніна Іванівна завела до затишного, світлого, щойно відремонтованого класу 29 першокласників: допитливих, жвавих хлопчаків і дівчаток, які захоплено дивляться на свою першу вчительку, ловлять кожне її слово. Разом вони розпочали мандрівку в прекрасну й дивну Країну Знань.
Ніна Іванівна вміє радіти кожному прожитому дню. Вона сама вибирає із багатої палітри життя лише яскраві кольори і дітей цього вчить. Хороша дружина і турботлива мама, вона багато трудиться, саджає троянди й айстри, випікає диво-торти та віртуозно грає на акордеоні. Комунікабельна, з неперевершеним почуттям гумору, має багато друзів і знайомих.
Головна риса педагога – бачити “плюси” в кожній дитині. Цим учитель вищої категорії, учитель-методист Ніна Коваль здобула високий авторитет у вихованців і їхніх батьків. До неї тягнуться діти, бо з нею легко і радісно. А нам, її колегам, приємно працювати поруч зі щирою і доброю людиною, яка своє серце щодня віддає дітям.
Від редакції: “Зоря Полтавщини” щиро вітає усіх невтомних сівачів мудрого, вічного, доброго із професійним святом – Днем працівників освіти. Нехай педагогічна і життєва ниви будуть щедрими на врожаї. Із роси й води вам, дорогі наші вчителі.

Світлана КАБЦАН
Учитель початкових класів
Диканської гімназії ім. М. В. Гоголя

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.