Надія “Фаворита”

В  Україні стартує новий волейбольний сезон. У чоловічій Суперлізі вже підтвердили участь шість команд. Серед них – і минулорічний бронзовий призер – лубенський “Фаворит”. Як складаються справи у нашої команди, і що очікує на вболівальників? Про це розповів президент СК “Фаворит” Володимир Дорош.
– “Фаворит” однозначно гратиме у Суперлізі, незважаючи на труднощі, які зараз є у державі. Команда, як і у минулому сезоні, виступатиме на базі спорткомплексу Полтавського заводу медичного скла. Обов’язково організовуватимемо й інтернет-трансляції домашніх матчів. Цього року робитимемо ставку на нашу талановиту молодь. За спортивний клуб “Фаворит” гратимуть вихованці випускного класу полтавської ДЮСШ. Їх тренує Анатолій Офат – талановитий фахівець, який виховав чимало майстрів світового рівня, – повідомив Володимир Дорош.
– Який настрій у молодих волейболістів?
– З ними зустрічався наш віце-президент клубу Юрій Козлов, який знову працюватиме у “Фавориті”. Сподіваюся, молоді волейболісти сприйняли це з величезним ентузіазмом. Вийти на майданчик на матчі Суперліги у формі “Фаворита” – прекрасний шанс проявити себе.
– До речі, у минулому сезоні за “Фаворит” у 14 років уже дебютував вихованець полтавської ДЮСШ Євген Політько. Він став наймолодшим гравцем Суперліги за всю історію українського волейболу…
– Сподіваюся, хлопці максимально проявлять свій спортивний характер. Зараз на чемпіонаті світу за різні збірні, крім України, виступають наші вихованці, які свого часу шлях у волейбол починали у Полтаві. Я хотів би, щоб наша молода зміна, яка пограє 2–3 роки за “Фаворит”, використала свій шанс, показала найкращі спортивні здібності.

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.