У бібліотеку – разом із мамою

Читальну залу бібліотеки-філії для дітей №12 Полтавської міської центральної бібліотечної системи прикрашає виставка, яка насамперед привертає увагу малят. Це – малюнки, аплікації, поробки їхніх ровесників. Експозицію “Перші паростки творчості” бібліотекарі сформували з витворів, подарованих вихованцями дитячого садочка № 44, а саме – групи “Зернятко”, з якою працює вихователь Наталія Меркулова. Вона часто приводить малюків у дитячу книгозбірню, яка вже стала своєрідним клубом цікавих зустрічей. Бібліотекарі підбирають для дітей літературу на ті чи інші теми, проводять з ними різні заходи.
Для дошкільнят і молодших школярів тут часто організовують цікаві вікторини. У вихідні дні діти, в свою чергу, приводять сюди своїх матусь. Завітали разом із мамами у бібліотеку, щоб ті також стали її користувачками, активні маленькі читачки Яна Булига та Елька Гречка. Дівчатка дізналися про книгозбірню, в якій є багато цікавого і для пізнання світу, і для розваг, від своїх трохи старших друзів.
Чотирирічна Вероніка Петренко вперше прийшла в бібліотеку №12 зі своєю старшою подружкою, ученицею школи № 20 Лізою Репало. А потім привела маму й братика. Отак формуються читацький колектив і спільний родинний інтерес до читання й творчості.

Наталія ЖОВНІР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.