Теплий одяг і душевне тепло

Як живуть мобілізовані солдати? Який справжній стан справ нашої армії? Ці та інші питання у першу чергу, звичайно, цікавлять рідних і близьких захисників Вітчизни, не залишаючи байдужими і пересічних громадян.
У Решетилівському районі сформувався осередок волонтерського руху допомоги Українській армії. Тільки за останній час для добровольців із бойового підрозділу “Дніпро-1”, які беруть участь в активних бойових діях на Сході нашої держави з терористами та російськими найманцями, передали вісім партій життєво необхідних речей та продукти харчування. Активну участь у благодійних акціях взяли жителі Новомихайлівської, Сухорабівської, М’якеньківської та інших громад, які організувалися в сільські осередки.
Як і чим можемо допомог-ти нашим захисникам-землякам? Нині надзвичайно гостро постає питання забезпечення бійців медикаментами від простудних захворювань, теплим одягом, предметами гігієни, продуктами харчування тривалого зберігання. Завдяки тісним контактам із військовими частинами всі ці речі якнайшвидше передаються на передову.
Небайдужі мешканці Решетилівки та члени районного осередку волонтерського руху завантажили продукти та речі на вантажівки військових, які взяли курс на Донецьку та Луганську області. На згадку всі сфотографувалися.
Не менш важливе питання організації збору коштів на потреби військовослужбовців. Для цього Решетилівський осередок волонтерського руху розмістив у ряді магазинів спеціальні скриньки для збору коштів. Можливе розширення пунктів збору коштів.
Це лише початок великої роботи, проте без розуміння і благодійності мешканців району ця допомога була б не- можлива.

Дмитро УЛЯНЕЦЬ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.