І знову невдача

Після першої поразки у сезоні у минулому турі комсомольські футболісти провели черговий поєдинок у Чернігові з місцевою “Десною”. Матч закінчився повним фіаско підопічних Ігоря Жабченка. Незважаючи на повернення до складу двох основних гравців команди – Чеботаєва і Костюченка, наші земляки пропустили чотири м’ячі у власні ворота і не забили жодного. Гра почалася жваво. Одразу почали виникати гольові моменти. У гостей небезпечно пробивали Лугачов, Александров, Кірієнко та Корольков. Комсомольчани потужними силами йшли вперед, але відкрити рахунок ніяк не вдавалося. Натомість відзначилися господарі. Після подачі з лівого флангу в карному майданчику “гірників” сталося кілька рикошетів, і непорозумінням захисників скористався капітан “деснянців” – 1:0. За кілька хвилин трапився дуже неприємний момент для нашої команди. Костюченко з порушенням правил зупинив вихід сам на сам із нашим воротарем гравця “Десни”. Арбітр без вагань за фол останньої надії показав йому червону картку і призначив пенальті. Ситников виручити не зміг. Рахунок став 2:0, і з 24-ї хвилини “Гірник-Спорт” опинився у меншості. Навіть після цього наші земляки не знітилися і продовжували боротьбу. Прекрасний шанс був у Кірієнка, але голкіпер господарів діяв бездоганно. Наприкінці тайму рахунок ледь не збільшився, після чергової атаки чернігівців “шкіряний” влучив у каркас воріт.
У другому таймі темп гри прогнозовано впав. Знову потужно били по воротах Кірієнко і Герасимець, але марно. А на 74-й хвилині підопічні Жабченка залишилися удев’ятьох. Другу жовту картку “видали” Голядинцю. Через п’ять хвилин за навмисний удар нашого гравця суддя вилучив і футболіста “Десни”. Неприємності для “гірників” продовжилися на 88-й хвилині, коли після прострілу Моісеєнко зрізав м’яч у власні ворота – 3:0. А вже у компенсований час помилилися наші оборонці, й господарі встановили остаточний рахунок – 4:0.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Моісеєнко, Нелін, Костюченко, Чеботаєв, Лугачов (Новиков, 51), Лозовий, Александров (Голядинець, 26), Корольков (Приходной, 58), Герасимець (Алексанов, 70), Кірієнко.
Наступний матч наші земляки зіграють у суботу, 20 вересня, у Комсомольську з харківським “Геліосом”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.