Що в імені твоєму

Валерія
Від латинської “бадьора”, “міцна”. Вирішальне значення в енергетиці цього імені відіграє той факт, що нині воно частіше зустрічається серед чоловіків, накладаючи на характер Валерії відбиток такого собі хлоп’яцтва. Утім у даному випадку “чоловіче” ім’я тільки підкреслює жіночність і додає їй деякого шарму. При цьому в жіночому звучанні імені простежується та ж життєрадісність і впевненість у досягненні мети, однак його енергетика має набагато більшу рухливість і навіть деяку невизначеність. Часто це призводить до непередбачуваних вчинків Валерії, що може сприйматися навколишніми як її непослідовність. Справді, з дитинства Валерія відрізняється достатньою імпульсивністю характеру. Рухливість імені робить її веселою людиною, схиляючи до прояву помітного почуття гумору, але воно часто наділяє Валерію легкою запальністю. Не можна сказати, що вона дуже вразлива. Буває, що для навколишніх так і залишається загадкою, що з нею відбулося. Проста причина, яка всім здається незначною, в очах Валерії може бути вагомою. Ця збудливість робить Валерію дуже чуттєвою і разом з тим загадковою. Справді, іноді викликає подив, як при такій життєрадісності й рухливості в її характері дотепність може уживатися із сентиментальністю. Приміром, тільки вчора вона глузувала з якого-небудь фільму, а сьогодні він раптом розчулив її до сліз. Те ж саме може відбуватися й у спілкуванні з людьми – до неї важко підібрати який-небудь універсальний ключ, оскільки Валерія і сама не знає, буде вона завтра сміятися чи плакати. Звичайно ж, такий характер для неї самої теж досить виснажливий, тому дуже часто Валерія починає тягтися в товариство урівноважених чоловіків, серед яких, звичайно, й вибирає собі супутника життя.
Найчастіше романтизм Валерії не спрямовує її до хазяйновитості, хоча не так уже й рідко вона активна в домашніх справах. Однак, як і в більшості імпульсивних людей, такі спалахи досить швидко минають. Такі ж тенденції можуть спостерігатися й у кар’єрі. Одне слово, якщо Валерія бажає досягти успіхів на службі, а заодно уникнути безлічі непорозумінь у родині, їй слід привчити себе до впорядкованої роботи, залишивши вихід для своєї імпульсивності в якихось захопленнях чи творчості.
Знак зодіаку: Водолій. Планета: Венера. Кольори імені: синій, червоний, іноді сталевий. Найсприятливіші кольори: зелений, коричневий. Камінь-талісман: смарагд, яшма.
Вероніка
Це ім’я жінки з Єрусалима, яка відповідно до біблійного переказу витерла піт з Ісуса, коли він ніс хрест.
Вероніка в дитинстві – боязка, сором’язлива й нерішуча дівчинка, має слабке здоров’я і надмірну чутливість. З віком у характері Вероніки з’являється дратівливість і впертість. У спілкуванні з навколишніми вона стає більш розкутою і відчуває себе більш вільно в незнайомій обстановці. Основні риси характеру запозичує у матері, а зовні вона більше схожа на батька. Прагне чоловічого товариства. Вероніка – товариська жінка. Зовні приваблива, одягається яскраво і з певним викликом. Серед шанувальників вона буває особливо жвавою, її переповнюють емоції.
Легко закохується й користується приголомшливим успіхом у чоловіків. Але почуття її непостійні, вона без жалю може порвати всі стосунки зі своїм улюбленим. У шлюбі прагне верховодити, і якщо чоловік не зможе з цим змиритися, то, найімовірніше, шлюб розпадеться.
Підходять для шлюбу чоловіки з іменами: Олександр, Борис, Володимир, Ігор, Леонід, Петро, Станіслав.
Менш підходять: Віктор, Владислав, Віталій, Костянтин, Микола, Семен, Едуард.
Віктор
Ім’я походить від латинського слова “Віктор”, що означає “переможець”.
Віктор – довірливий хлопчик, вірить усьому, що говорять йому дорослі. Дізнавшись про обман, він дуже засмучується. Не злопам’ятний, швидко забуває образи й знову з довірою ставиться до людей.
Можна спробувати змусити Віктора займатися музикою, наприклад, навчати грі на піаніно або скрипці, але малоймовірно, що з нього вийде професійний музикант. Щирий інтерес у хлопчика будуть викликати книги про індіанців і фільми про розвідників. Небезпечні пригоди викликають у нього більше почуттів та емоцій, ніж абстрактні музичні образи.
Ставши дорослим, Віктор буде вибирати професію, пов’язану з чимось конкретним. З нього вийде гарний електрик або шофер. Він може стати професійним футболістом, досягти значних успіхів у стрільбі з лука. Якщо ж Віктор стане художником, то, найімовірніше, він віддасть перевагу графіці.
Віктор – борець за справедливість. Дізнавшись про недостойні вчинки рідних або близьких, буде довго закликати їх до сумління та мудрості. Стосовно шлюбу: він володіє такими необхідними якостями, як терпіння, обгрунтованість, неквапливість, здатність займатися копіткою і монотонною роботою. Якщо дружина намагатиметься командувати ним, то він ставитиметься до цього поблажливо й не створюватиме з цього проблему. У Віктора сильно розвинуте почуття обов’язку. Він хороший, але строгий батько. Його дітям доведеться постійно дотримуватися чіткого розпорядку дня й виконувати всі заплановані справи.
Підходять для шлюбу: Валентина, Галина, Зоя, Інна, Клавдія, Клара, Лариса, Любов, Майя, Марія, Ніна, Оксана, Ольга.
Менш підходять: Вероніка, Євгенія, Катерина, Зінаїда.
Вікторія
Вікторія найчастіше схожа на батька. У дитинстві вона трохи повільна і в дитячих іграх рідко буває в центрі уваги. Любить, коли батьки читають їй книжки, але сама довго не хоче вчитися читати. Зовні спокійна, урівноважена, іноді замикається в собі. У молодості вона стає більш жвавою, починає перейматися зовнішністю. Через сором’язливість та внутрішню невпевненість її спроби самоствердитися іноді набувають вигадливих форм. Вона може зробити дуже яскравий макіяж, одягти занадто коротку спідницю. Така демонстративність стане однією з основних рис характеру дорослої Вікторії. Серед товаришів по службі, з появою начальства вона може проявляти активність і діловитість, але, одержавши відсіч, швидко втрачає “бойовитість” і стає такою, як звичайно. Професію Вікторія вибирає таку, де не потрібно спілкування з людьми й де результат залежить тільки від неї самої.
Чоловіка вибирає особливо ретельно. Це пов’язано з дуже високими вимогами до обранця. До того ж Вікторія проявляє нерішучість, коли мова заходить про будь-який важливий крок у її житті. Навіть вийшовши заміж, продовжує сумніватися, чи правильно вона вчинила. Упевненість у собі їй допоможе знайти чоловік, після чого Вікторія невпізнанно змінюється. Вона стає довірливою, відвертою, буде вірно любить і готова на будь-які жертви заради чоловіка.
Підходять для шлюбу: Володимир, Михайло, Лев, Сергій, Семен, Едуард.
Менш підходять: Олександр, Віталій, Дмитро, Григорій, Юрій.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.