Розглянуто сесійні питання

На засіданні постійної комісії з питань промислової політики, підприємництва та інвестицій розглянуто профільні питання, внесені до проекту порядку денного двадцять четвертої сесії обласної ради. Провів засідання голова комісії Микола Данилейко. Участь у роботі зібрання взяли виконуючий обов’язки голови обласної ради, перший заступник голови обласної ради Володимир Марченко, заступник голови облради Володимир Микійчук, перший заступник голови ОДА Олег Пругло, заступник голови ОДА Роман Товстий, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
Депутати підтримали внесення змін до регіональної Програми “Територіальна оборона” на 2014 рік, які передбачають можливість надання підтримки військовим частинам Збройних сил України, спецпідрозділам, сформованим на Полтавщині, що беруть участь в АТО.
Також підтримано внесення змін до рішення першого засідання двадцятої сесії обласної ради від 25 грудня 2013 року “Про Програму підтримки обласного комунального підприємства “Аеропорт-Полтава” на 2014 рік та заходи щодо сплати заробітної плати”. Так, депутати рекомендували облдержадміністрації розглянути звернення директора аеропорту Олексія Дуная щодо додаткового виділення коштів із обласного бюджету на виконання заходів Програми в частині забезпечення видатків на заробітну плату.
У порядку контролю комісія розглянула та взяла до відома звіт про роботу Полтавського регіонального фонду підтримки підприємництва, співзасновником якого є обласна рада, за 2013 рік та 8 місяців 2014 року. За інформацією директора фонду Олени Винокурової, за 2013 рік на виконання заходів Комплексної програми розвитку малого підприємництва у Полтавській області на 2013–2014 роки використано понад
1 мільйон гривень. Володимир Марченко звернув увагу керівництва фонду на необхідність забезпечення раціонального використання бюджетних ресурсів. Йшлося про надання переваги у фінансуванні тим бізнес-проектам, які мають соціальне значення, сприяють розвитку підприємництва у депресивних районах, сільській місцевості.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.