Нова шкільна бібліотека

У  загальноосвітній школі № 2 Комсомольська відбулася святкова презентація проекту “Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до мережі Інтернет”. Стартував проект відкриттям найсучаснішого у місті інформаційного центру “Шкільна бібліотека”, який має стати осередком духовності та центром шкільного відпочинку.
На урочистості з цієї нагоди завітало багато почесних гостей на чолі з міським головою Комсомольська Сергієм Супруном і директором благодійного фонду Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Вячеславом Мінязевим. Саме вони й перерізали стрічку нового центру, який, власне, вдалося відкрити завдяки спонсорським коштам благодійної фундації ПГЗК. Фонд упродовж багатьох років постійно демонструє небайдуже ставлення до проблем та нагальних потреб Комсомольська.
Бібліотекар Тетяна Чернявська зазначила, що центр оснащено сучасними інформаційними технологіями. Тут читач знайде для себе багато цікавого та корисного: книги, комп’ютери, інтерактивну дошку, нове програмне забезпечення. Тож можливості юних відвідувачів книгозбірні відтепер значно розширяться.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.