“Кремінь” лідирує

Черговий поєдинок кременчуцький “Кремінь” провів у Херсоні з місцевим “Кристалом”. У разі перемоги наші земляки обходили у турнірній таблиці суперника і за певних умов могли очолити рейтинг, маючи ще гру в запасі. Тож для виконання поставленого завдання наддніпрянським футболістам довелося докласти максимум зусиль. І зайняти першу сходинку турнірної таблиці  їм вдалося. Господарі до звітного поєдинку в цьому чемпіонаті здобули у домашніх матчах сім очок з дев’яти можливих. Та й остання поразка “Кристала” на власному стадіоні трапилася ще на початку травня.
Підопічні Сергія Свистуна почали гру дуже активно й агресивно. Вже на 6-й хвилині Степанчук відкрив рахунок. Через дві хвилини з вигідної позиції не забив Черній. “Кремінь” продовжував вести гру розкуто і впевнено, немов на рідному стадіоні. Ще у першому таймі перевагу закріпив Іванов, якому захисники господарів дали можливість у своєму штрафному майданчику заволодіти м’ячем, – 0:2. У другій 45-хвилинці гості методично і грамотно утримали переможний для себе рахунок, незважаючи на те, що з 73-ї хвилини наші земляки перебували у меншості (за другу жовту картку арбітр матчу вилучив Іванова).
У звітній зустрічі за “Кремінь” грали: Олійник, Кунєв, Буличев, Борзенко, Волошин, Стебловський (Фатій, 59), Степанчук (Гаді, 68), Апришко, Ченбай (Коваленко, 87), Іванов, Черній (Пасічніченко, 72).
Наступний матч кременчуцькі футболісти проведуть у суботу, 13 вересня, на власному полі з командою “Макіїввугілля”.

Микола БАКУТА
Журналіст

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.