Конкурс студентських робіт

Полтавська обласна рада оголошує прийом матеріалів на щорічний конкурс студентських наукових робіт “Від студентського самоврядування – до самоврядування громад”, запроваджений для сприяння суспільним ініціативам студентської молоді, її залучення до життя територіальних громад області.
До участі у конкурсі запрошуються студенти вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації Полтавської області (окремі автори чи авторські колективи). На конкурс подаються  науково-теоретичні й науково-практичні дослідження з проблем місцевого самоврядування та побудови громадянського суспільства.
Робота обсягом до сорока друкованих аркушів (формат А-4) подається в обласну раду (вул. Жовтнева, 45), кімнати 423, 424, до 15 жовтня. До неї додаються: електронний варіант наукової роботи, довідка про навчання з навчального закладу, копія паспорта та ідентифікаційний код автора (співавторів), контактні телефони.
Переможців визначає журі конкурсу.  Перша премія – 1500 гривень, друга – 1000,  третя премія – 500 гривень.
Нагородження лауреатів відбудеться у грудні на урочистостях до Дня місцевого самоврядування. Телефон  для довідок: 7-36-54.
Прес-служба обласної ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.