Школярі підвищують рейтинг області

У Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського підсумували результати науково-методичної роботи у 2013–2014 навчальному році й окреслили завдання на новий. Проректор ПОІППО Марина Кирилюк наголосила на проблемах і здобутках інституту й галузі освіти області. Серед здобутків – рейтинг участі школярів Полтавщини у всеукраїнських учнівських олімпіадах із навчальних предметів. Нині команда області посідає 12-те місце в турнірній таблиці. У попередньому навчальному році було вісімнадцяте.
У 2014 році із 12 учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики від Полтавської області 11 стали переможцями, отримавши дипломи І–ІІІ ступенів. Підготував їх заслужений учитель України, викладач обласної спеціалізованої школи-інтернату із поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при Кременчуцькому педагогічному училищі імені А. С. Макаренка Валентин Мельник. У фінальному турі відкритої Всеукраїнської інтернет-олімпіади з інформатики переможцями стали 8 учнів освітніх закладів нашої області.
Актуальним є завдання втримати і поліпшити високі результати. Відтак наголошувалося на необхідності роботи освітян у навчальному році, що розпочався, над розробкою методичних рекомендацій із вивчення предметів; активізації діяльності авторських творчих майстерень учителів; зміцнення бази навчально-оздоровчого комплексу “Ерудит” з підтримки обдарованих учнів; поширення передового педагогічного досвіду.

Марина ЄЩЕНКО
Світлана ШОСТЯ
Методисти ПОІППО
імені М.В. Остроградського

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.