Листи з фронту старшого сержанта Петра Ворони

Як уже повідомляла “Зоря Полтавщини”, голова обласної ради Петро Ворона добровільно відбув воювати з терористами. Нещодавно на своїй сторінці у Facebook він розповів про службу в 79-й аеромобільній бригаді та про товаришів-патріотів.
“Вражений патріотизмом побратимів. Комфортніше, ніж серед них, не почувався в жодному колективі”, – повідомив Петро Ворона. Як він інформує, пліч-о-пліч з ним в одному наметі мешкають добровольці з інших куточків України, зокрема Микола з Кривого Рогу, справжній ветелень-сталевар Юрій з Миколаївщини, в мирному житті тракторист та люблячий батько шістьох дітей. Добровольці ретельно опановують техніку, згадуючи армійські навички, і, як пише Петро Ворона, вже рвуться на Схід, услід за хлопцями, які кілька днів тому вирушили воювати.
“Пишаємося, що потрапили до “Фенікса”, – йдеться на сторінці Петра Ворони. – Приємно, що тут є також семеро земляків із Полтавщини, зокрема Микола з Полтавського автомайдану, Валерій із Гадяча та інші”. Петро Ворона наголошує, що зараз Майдан – на охопленому боями Донбасі, й закликає всіх, хто не розучився тримати у руках зброю, припинити порожні й показні балачки про патріотизм та приєднуватися до добровольців. Усі сильні й здорові чоловіки, на його переконання, мають бути сьогодні на Сході країни, щоб змусити кремлівське керівництво отямитися, а в разі продовження агресії – перемогти окупаційні війська. “Ми – на рідній землі. Слава Україні!” – написав Петро Ворона на своїй сторінці в Facebook.

Іван ДМИТРУК
Журналіст

(За матеріалами, наданими ОКІА “Новини Полтавщини”).

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.