Лікуйте застарілий кашель

5 вересня. Уваги потребує хребет. Не допускайте розвитку сколіозу. Зміцнюйте м’язи спини. Слідкуйте за поставою. Тим, хто має низький тиск, погіршає. Не пийте тонізуючих напоїв. Дотримуйтеся активного способу життя.
6–7 вересня. Не піднімайте важкого. Через незграбний рух можна защемити нервові закінчення.
8–9 вересня. Підтримайте печінку. Відмовтеся від смаженого, жирного, копченого. Не використовуйте гострих приправ. Можливі збої в роботі гормональної системи. Проявиться схильність до неконтрольованих емоцій. Частіше робіть перерви в роботі.
10–11 вересня. Нагадають про себе колишні травми. Не перебувайте в місцях великого скупчення людей.
12–13 вересня. Вдалий період, щоб розпочати курс оздоровчих процедур, загартування. Стимулюйте циркуляцію крові. Багато рухайтеся. Обмежте прийом ліків до необхідного мінімуму. Не переїдайте.
14–16 вересня. Найскладніші дні місяця. Кількість застуджених зросте. Підтримайте імунітет. Побільшає недужих на серцево-судинні захворювання. Контролюйте тиск.
17–18 вересня. Запишіться до стоматолога. Вдалий час для протезування та лікування зубів. Позбудьтеся зайвої ваги. Обмежуйте себе в їжі, але не голодуйте. Поєднуйте продуманий режим дня з регулярними навантаженнями.
19–21 вересня. Не проводьте багато часу на ногах. Нагадає про себе варикоз. Запобігайте появі набряків. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Фізичне перевантаження може спричинити носову кровотечу. Відкладіть початок курсу уколів.
22–23 вересня. Нагадають про себе кишкові хвороби. Не змінюйте режиму харчування. Екзотичні страви можуть викликати небажані реакції. Щоб підвищити тонус, зробіть масаж стоп. Походіть босоніж.
24–26 вересня. Варто розпочинати лікування риніту й гаймориту. Видалення мигдаликів і поліпів пройде вдало. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю. Корисна безсольова дієта. Частіше пийте чисту воду.
27–28 вересня. Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. При падінні можна поламати кістки та вивихнути суглоби. Пильнуйте на кухні, є ймовірність обпектися. Болітиме голова. Майте під рукою аптечку.
29–30 вересня. Знайдіть час для глибокого очищення шкіри рук та обличчя. Робіть масаж і живильні маски. Сходіть до сауни чи лазні. Видалення мозолів відкладіть на кілька днів. Лікуйте застарілий кашель.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.