Віктор Громов хвороби забирає, а здоров’я повертає

Можливо, комусь слово “цілитель” може видатися несучасним, міфічним та застарілим. Нібито давно відійшли ті часи, коли цілителі й костоправи рятували немічних і безнадійно хворих, позбавляючи їх від недуг, повертаючи наснагу та здоров’я.
Воно то й так, та не зовсім. Зцілитися без ліків – мрія багатьох, але вдається це лише тим людям, які ніколи не відмовляться від пропозиції поліпшити своє здоров’я у народного цілителя. Тим паче, якщо такий чоловік чи жінка має практику зцілювання вже багато десятиліть, накопив солідний досвід у боротьбі з недугами та користується авторитетом і повагою навколишніх.
Усе це безпосередньо стосується Віктора Громова, який проживає в невеликому містечку Верхньодніпровськ, що на Дніпропетровщині. Він набув слави цілителя після того, як навколишні люди почали відчувати невидимий вплив його енергії і вже незабаром забували про всі болі та недуги. Окрім зцілення, Віктор міг розповісти людині щось з її минулого або майбутнього. Так слава про незвичайну людину облетіла майже весь світ. Набутий досвід за довгі роки нелегкої праці допоміг відшліфувати унікальні можливості, а в результаті – відтворити унікальний підхід до діагностики та лікування різноманітних захворювань.
Лікуватися до Віктора Громова приїздять люди зі всієї округи. Майже кожного дня біля центру, де цілитель приймає хворих, можна побачити автомобілі та спеціальні маршрутки, які привозять хворих не лише із сусідніх областей, а й із інших міст та країн. Цілитель допомагає практично всім, хто до нього звертається. Зникають захворювання серця, проблеми з тиском, відновлюються функції внутрішніх органів, відступає навіть церебральний параліч. Також, якщо людину зурочили, Віктор відновлює її біополе, знімає весь негатив та ставить захист, пропускаючи через себе чужий біль, бо таким даром його нагородив Господь.
Жителі містечка добре пам’ятають сімейну пару, що приїздила до цілителя з дитиною, якій не змогли допомогти лікарі. А під впливом енергії Віктора хлопчик практично забув про хворобу й уже після четвертого приїзду самостійно спускався сходами, ніби й не було довгих років, проведених у поліклініках.
Цілитель безвідмовно допомагає жінкам, які прагнуть мати дітей, навіть тим, кому лікарі поставили страшний діагноз – безпліддя. Це справді вважається феноменом: кілька сеансів у Віктора Громова дають такий ефект зцілення, що в організмі жінки відбуваються чудодійні перетворення, і щаслива мама радіє народженню на світ немовляти.
Цікавим також є той факт, що цілителю вдається якимось чином виганяти з організму людини алкоголь. Проводився експеримент, під час якого встановлювали наявність алкоголю в крові піддослідного, котрий відвідував сеанс. Якщо після вжитої склянки алкоголь у його крові становив 2,8 проміле, то через годину після сеансу прилад показував “нуль”. Подібного результату важко досягти будь-якими іншими медичними методами. Як Віктор Громов виганяє алкоголь, очищує організм, дотепер залишається великою загадкою.
Ті, хто приходить на прийом, можуть взяти з собою воду, яку потім цілитель зарядить своєю чудодійною енергією, а також його фото, яке допоможе людині позбутися болю, якщо цей своєрідний амулет прикласти до хворого місця. Слід також відзначити і той факт, що інколи для лікування не потрібна присутність хворого. Достатньо передати цілителю фотопортрет або одяг. Віктор Громов стверджує, що ці речі зберігають “відбиток” хворої людини. Отож, підпорядковуючи їх особливому впливу, сім’я може відновити захисні сили організму хворого, в результаті чого покращаться його здоров’я і самопочуття. Вже був випадок, коли мати хворого хлопчика, який перебував у реанімації, відвідувала сеанси цілителя, приносячи одяг сина. Заряджений цілющою енергією одяг допоміг дитині встати з лікарняного ліжка та одужати швидше, ніж те передбачали лікарі. Обов’язковою умовою зцілення, за словами Віктора, є віра в Бога. Віра та унікальний дар лікування здійснюють справжні чудеса!
Нині в місто Верхньодніпровськ їде багато з тих, хто розчарувався в традиційній медицині. Вони відчувають на собі зцілюючий вплив Божої енергії, яку має Віктор Громов, повертаються здоровими. В Україні відкрито центр Віктора Громова, і потрапити на сеанс до цілителя може практично кожен. Не вірите? Приїздіть і переконаєтеся.
Віктор Громов приймає хворих із вівторка по п’ятницю. Запис на прийом проводиться у перший понеділок кожного місяця з 8.00 до 10.00 телефоном у Верхньодніпровську: 05658-606-89 (приймальня-офіс Віктора Громова). Також записатися на прийом можна у Полтаві – у водія маршрутки Василя Ілліча Калініченка (тел.: 66-33-09, 097-636-52-33, 066-377-06-04).

Ірина ЛОЗІНСЬКА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.