На табло – лише нулі

Футбольний клуб “Полтава” на власному полі зустрічався із сусідами по турнірній таблиці – ФК “Тернопіль”. Полтавці на правах господарів розпочали поєдинок активніше, але гості швидко вирівняли гру і на деякий час навіть заволоділи територіальною перевагою. Але у першому таймі м’яч перебував переважно у центрі поля, і моментів для взяття воріт не було. Давалися взнаки кубкові поєдинки, які гравці обох команд зіграли кілька днів тому. Футболісти виглядали втомленими.
У перерві тренер наших земляків вирішив освіжити фланги своєї команди. На полі з’явилися Шевчук та Семчук, згодом – Лісовий і Турчанов, але малюнок гри так і не змінився. Знову спостерігалося багато боротьби у центрі, дрібних фолів та майже відсутність ударів по воротах. У середині другого тайму “чорно-білі” нарешті трішки додали у швидкості, подали багато кутових, виконали кілька штрафних ударів, але підопічні Івегеша у захисті діяли грамотно і надійно. Останні хвилини гри були насичені сумбурною боротьбою та пройшли вже майже у сутінках. Можливо, і це завадило футболістам побачити вірний шлях до воріт противника. Фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.
На післяматчевій прес-конференції асистент головного тренера ФК “Полтава” Ігор Лучкевич зазначив, що щільну оборону суперника потрібно було проривати за допомогою флангів, але вони не працювали, і грати більш агресивно у нападі.
За ФК “Полтава” грали: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Коваленко, Бондаренко (Турчанов, 76), Насібулін, Зеленевич (Семчук, 46), Коркішко (Лісовий, 60), Соломка (Шевчук, 46), Фомич.

Олексій ЩУКІН
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.