Двадцять три матчі без поразок

У черговому турі чемпіонату України з футболу в першій лізі комсомольський “Гірник-Спорт” приймав вдома чернівецьку “Буковину”. Незважаючи на фінансову кризу в клубі та виснажливий кубковий поєдинок проти “Чорноморця”, гості у звітній зустрічі чинили опір до останнього і навіть мали шанси здобути одне очко. Хоча початок зустрічі був за комсомольчанами. Вже на третій хвилині найкращий бомбардир команди Кірієнко з пенальті відкрив рахунок – 1:0. Господарі на моральному піднесенні могли ще відзначитися, але Корольков, Кірієнко і Лозовий своїх шансів не використали. Закріпити успіх вдалося на 43-й хвилині, коли після стрімкої контратаки Моісеєнко на лівому фланзі пройшов захисника і пробив повз воротаря “Буковини” – 2:0. У другому таймі небезпечні моменти створювали футболісти обох команд. І все ж забили гості. На 83-й хвилині, після помилки захисту “Гірника-Спорту”, навіть Ситников не виручив наших земляків – 1:2. На останніх секундах компенсованого часу вже воротар чернівчан був у штрафному майданчику комсомольчан під час подачі кутового. Але і сам на подачу не встиг, і ледь його команда не пропустила. З порожніх воріт “Буковини” м’яч вибив польовий гравець. Матч так і закінчився мінімальною перемогою господарів. Безпрограшна серія “Гірника-Спорту” триває 23 матчі.
На післяматчевій прес-конференції тренер нашої команди Ігор Жабченко зазначив, що йому важко було налаштувати своїх футболістів на гру з аутсайдером, у кінці зустрічі вони втратили концентрацію і ледь за це не поплатилися. Також підвела реалізація гольових моментів.
Кольори ФК “Гірник-Спорт” захищали: Ситников, Нелін, Костюченко, Чеботаєв (Шульц, 59), Моісеєнко, Герасимець (Дячук, 70), Андрієвський (Александров, 75), Лугачов, Корольков (Клімаков, 89), Лозовий, Кірієнко.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.