Засуджено за сепаратизм

Крюківським районним судом міста Кременчука 20 серпня поточного року за ст. 110 ч.1 КК України засуджено громадянку Російської Федерації 1985 року  народження, місцеву мешканку, що мала посвідку на постійне місце проживання, інформує прес-служба прокуратури Полтавської області.
Як повідомила начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури області Людмила Армеєва, у березні ц. р. жінка на власній сторінці в одній із соціальних мереж розмістила публічні заклики до вчинення дій, спрямованих на порушення порядку, встановленого Конституцією України, шляхом проведення референдуму про самовизначення областей Південно-Східної України та подальшого приєднання їх до Російської Федерації.
За даними прес-служби Крюківського районного суду Кременчука, під час досудового слідства між прокурором і обвинуваченою було укладено угоду про визнання винності, відповідно до вимог ст. 472 КПК України. Крім того, сторони узгодили, що в разі затвердження угоди обвинувачуваній буде призначено покарання за ч.1 ст.110 Кримінального кодексу України у вигляді обмеження свободи на три роки, і на підставі
ст. 75 КК вона буде звільнена від відбування покарання з випробувальним терміном. На засіданні суду обвинувачена визнала себе винною. Суддя Крюківського райсуду затвердила раніше підписану між прокурором і обвинуваченою угоду і призначила звинуваченій умовний строк.

Ніна ДЯЧЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.