Бронежилети та обмундирування від лохвичан

За благодійні кошти, надані представництвом “Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед” у Лохвицькому районі, придбано 62 бронежилети четвертого класу захисту та 70 комплектів військової форми. Таку інформацію було оприлюднено під час засідання робочої групи з матеріального забезпечення мобілізованих військовозобов’язаних з Лохвицького району до Збройних сил України та інших формувань.
У районі згідно з визначеними планами триває відправка військовозобов’язаних у зону проведення антитерористичної операції. З настанням прохолодних ночей бійців необхідно забезпечити теплими спальними мішками, наголосив військовий комісар Лохвицько-Чорнухинського об’єднаного райвійськкомату Валерій Кузін. Орієнтовна вартість одного “спальника” становить 400 гривень.
Під час наради також було прийнято рішення виділити необхідні кошти на забезпечення питною водою працівників Лохвицького райвідділу міліції, які охороняють правопорядок на Сході держави, та на закупку пального для автотранспорту для відправки мобілізованих з Лохвицького району. Водночас у районі шукають оптимальні ринки закупівлі бронешоломів і “розгрузок” для мобілізованих, йдеться на офіційному сайті Лохвицької райдержадміністрації.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.