Перемога у Чернівцях

Черговий матч чемпіонату України з футболу в першій лізі ФК “Полтава” провів на виїзді з чернівецькою “Буковиною”. Перед звітним поєдинком табір наших земляків поповнив ще один новобранець. Це – 21-річний захисник Владислав Кравченко. Він є вихованцем харківського футболу. Першим і поки що єдиним клубом цього футболіста протягом трьох з половиною сезонів був “Шахтар-3” (Донецьк). Загалом за “гірників” Владислав зіграв 79 поєдинків, у яких забив 12 голів, що, як для захисника, є гарним результатом.
У Чернівцях полтавці за всю історію свого клубу навіть забити хоча б одного м’яча не змогли у ворота господарів. Цього ж разу неприємну статистику вдалося порушити.
Зі стартового свистка підопічні Іллі Близнюка вирізнялися активністю і були більш націлені на атаку. На 8-й хвилині небезпечно пробиває головою Парамонов, але вище воріт. Потім воротаря “Буковини” сильним ударом турбує Бондаренко, голкіпер – на місці. Поступово господарі вирівняли гру, але порушили правила у своєму штрафному майданчику, і полтавець Соломка влучно виконав пенальті – 0:1. У другому таймі чернівчани мали кілька нагод, щоб відігратися, але “Полтава” перемогу втримала.
Кольори нашої команди захищали: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Бондаренко, Коваленко, Турчанов (Боровець, 90+1), Зеленевич (Коркішко, 68), Соломка (Шевчук, 78), Насібулін (Семчук, 84), Фомич.
Наступний матч ФК “Полтава” зіграє 27 серпня у Полтаві з ФК “Тернопіль”. А 23 серпня підопічні Іллі Близнюка вдома проведуть поєдинок 1/16 фіналу розіграшу Кубка України. Суперник – прем’єр-ліговий донецький “Металург”.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.