Українські “Дракони”

У  Чехії пройшов чемпіонат Європи з веслування на човнах “Дракон”. Участь у змаганнях взяли майже 800 спортсменів із 10 країн. До складу національної збірної команди України входило й 15 веслувальників із Комсомольська. Змагання проводилися за трьома віковими категоріями у чоловічих, жіночих та змішаних класах. Наша країна була представлена в усіх видах програми чемпіонату. Щодо медалей, то їх розігрували на трьох дистанціях – 2000, 500 і 200 м.
Як розповіла головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Комсомольського міськвиконкому Оксана Гуржій, наші земляки брали участь у збірних екіпажах вікових категорій: від 40 до 50 років та до 40 років у чоловічих, жіночих та змішаних класах. У загальному підсумку вони вибороли три золоті медалі, одну срібну та сім бронзових.
– У загальнокомандному заліку збірна команда України посіла друге місце, поступившись збірній Німеччини, – наголосила пані Оксана. – Цей чемпіонат Європи став досить вдалим для збірної команди України. 16 разів на міжнародному веслувальному каналі підіймався Державний Прапор України і звучав Державний Гімн. Представники Комсомольська разом із колегами по збірній команді вкотре довели, що Україна є однією з найсильніших і найспортивніших держав Європи. Тож спортсмени команди “Драгонком” висловлюють щиру вдячність усім, хто допоміг у підготовці до змагань такого високого рівня.
Варто додати, що наступні міжнародні змагання, у яких наші спортсмени також братимуть участь, відбудуться 25–31 серпня 2014 року в Польщі. Побажаємо їм удачі й вдалих стартів на цьому чемпіонаті світу.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.