Медичне обладнання для військового госпіталю

У  цей непростий для країни час кожен намагається долучитися до підтримки Збройних сил, бо розуміє, що від наших військових, які щодня ризикують своїм життям і здоров’ям, залежить доля держави. Не залишилось осторонь благодійності й ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт”.
За ініціативою трудового колективу виробничого підрозділу “Глобинський цукровий завод” було придбано медичне обладнання для потреб Головного військового клінічного госпіталю, що в Києві. Для цього було спрямовано 150 тисяч гривень. Це – премія заводу, який торік зайняв перше місце серед цукрових заводів агропромхолдингу “Астарта-Київ”, за високі показники виробництва, ефективності та продуктивності.
Генеральний директор ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт”, директор ВП “Глобинський цукровий завод” Юрій Мацак разом з представниками профспілки та трудового колективу підприємства безпосередньо передали медикам військового госпіталю три апарати для проведення кисневої терапії.
Виробничники сподіваються, що цей внесок глобинських цукроварів у спільну доброчинну справу допоможе тим, хто цього найбільше потребує, – нашим захисникам. А премію цукрозавод ще обов’язково заслужить, адже добрі справи повертаються до людей сторицею.
Генеральний директор ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Юрій Мацак (праворуч) особисто передав медикам військового госпіталю три апарати для проведення кисневої терапії.

Віктор ГЕРАСИМЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.