Завжди молодий «Горизонт»

Комунальному дитячому спортивно-оздоровчому центру «Горизонт» виповнюється чотири десятиліття. За цей час у таборі відпочив майже кожен мешканець Комсомольська. Тож на урочистості з цієї нагоди завітало багато гостей. Зокрема представники місцевої влади, ВАТ «Полтавський ГЗК». Прийшли не з порожніми руками. Головним подарунком цього дня став відкритий басейн, збудований на кошти Благодійного фонду «Полтавського ГЗК». Вихованці табору відразу ж влаштували заплив на швидкість. І хоча поруч з табором є річка, дітлахи таким подарунком дуже задоволені.
– Нині знаменна подія в історії міста та історії оздоровчого центру, – наголосив у вітальному слові перший заступник міського голови Комсомольська Дмитро Биков. – Цьогоріч у «Горизонті» відпочинуть та оздоровляться майже дві тисячі дітлахів. Міська влада задоволена тим, як облаштований центр, завдяки регулярній фінансовій підтримці меценатів тут багато зроблено. Ми теж не залишаємося осторонь – розробляємо концепцію поетапного переведення роботи табору на цілорічний режим. Плануємо через кілька років вивести оздоровчий центр не лише на всеукраїнський, а й на міжнародний рівень розвитку.
Дмитро Биков вручив вихованцям центру традиційного рожевого зайця, який уже давно став для «Горизонту» символом успіху, розквіту та дружби. Також дітлахи отримали в подарунок від ВАТ «Полтавський ГЗК» цукерки у вигляді окатків, запакованих у символічні зелені вагончики.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.