Об’єднуватися, щоб допомагати людям

–Зважаючи на складну ситуацію в державі, Союз десантників України наприкінці липня провів позачергові збори в Києві. Під час зустрічі члени спілки вирішили об’єднуватися з організаціями афганців, ветеранів Збройних сил, прикордонників, профспілками гірників, а також із профспілками великих підприємств. Мета об’єднання – сформувати відповідні звернення до керівництва країни й розробити програми щодо захисту Вітчизни. Прагнемо, аби до наших пропозицій та ініціатив дослухалися владні структури, – повідомив голова правління громадської організації “Союз десантників Полтавської області” Ігор Солод. – Ми постійно підтримуємо зв’язок із десантниками в зоні АТО, відвідуємо поранених. Вони розповідають зовсім інші факти, аніж чуємо й бачимо з екранів телевізорів.
За словами Ігоря Солода, члени громадського об’єднання й люди, котрі звертаються до їхньої структури, прагнуть активніше співпрацювати з владою області. Очільники різних служб мають приділяти максимум уваги проблемам і зверненням громади.
– Наша організація разом із небайдужими активістами виконує необхідні дії, прагнучи для краю спокою і процвітання, – наголошує Ігор Солод.
Люди почасти звертаються до Союзу десантників Полтавщини. Повідомляють про корупційні схеми або просять допомогти у вирішенні проблем у житлово-комунальній сфері. Члени спілки у правовому полі починають боротьбу з несправедливістю, пишуть офіційні листи до відповідних служб, надають юридичну допомогу, представляють інтереси громадян у судах чи державних установах.
– Нині вирішуємо питання щодо офісу організації та створення громадської приймальні, розробляємо власний сайт, щоб охочі швидко змогли розшукати наші координати. Зараз контактувати із Союзом десантників області можна за телефонами: (099)7383205 і (096)6035059, щоб домовитися про зустріч й обговорити шляхи вирішення проблем, – зазначив Ігор Солод.

Анна ВАСЕЦЬКА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.