На війні крайньої хати не буває

Мешканці села Недогарки, що в Кременчуцькому районі, вирішили взяти шефство над батальйоном спеціального призначення “Донбас”, у якому несе службу їхній героїчний земляк. Спочатку гуманітарну допомогу бійцям зібрали та відправили сільгосппідприємства, які працюють на території села. Однак селяни також вирішили надати посильну допомогу.
– Ми повинні допомагати тим, хто звільняє нашу землю від терористів, – наголошує сільський голова Віра Пащенко. – Акція збору гуманітарної допомоги нікого не залишила байдужим. Досить швидко до сільради безперервним потоком надходили овочі, макарони, крупи, консерви, солодощі, вода та багато іншого. Вантаж виявився настільки великим, що перевозитимуть його у кілька етапів.
За першою частиною допомоги до Недогарок нещодавно заїхали два бійці “Донбасу” на просторому джипі, який придбано на пожертви кременчужан і мешканців одного із сіл Закарпатської області. Хлопців зустрічали, як героїв, зичили їм здоров’я та найшвидшого завершення війни. Люди розуміють, що держава опинилася у надзвичайно складній ситуації і без допомоги української громади ворога не здолати. На війні крайньої хати не буває. Якщо ворогів не зупинити на порозі першої, вони обов’язково дістануться й останньої.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.