Шановні полтавці!

Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищими соціальними цінностями. Це – одне з найважливіших, ключових положень Конституції України, що залишається незмінним з моменту її прийняття в 1996 році. Але для того, щоб норма Основного закону перетворилася на реалії сьогодення, потрібно чимало зусиль кожного громадянина.
Зараз через зазіхання на територіальну цілісність України ми збагнули, наскільки крихким і вразливим є людське життя, наскільки небезпечна узурпація влади та наскільки нелюдськими можуть бути плани загарбників. І все ж ми, українці, справжні господарі цієї землі, зможемо відстояти і власну незалежність, і право на гідне життя в нашому спільному домі.
Нам ще належить пройти непростий шлях реформ, аби наблизити систему влади до людини, до кожної громади, до найменшого містечка, села, селища, до кожного двору. Нам ще потрібно змінити себе, навчитися вести непримиренну боротьбу з хабарництвом та корупцією, цінувати життя в усіх проявах, бути відповідальними перед беззахисними і немічними, перед довкіллям.
Велику частину цього шляху ми вже здолали. Майдан навчив нас солідарності й загартував нашу волю. Ми швидко навчилися відстоювати власну волю і дамо гідну відсіч усім чужинцям. Ми не зазіхаємо на чужу землю, але й своєю не поступимося. За нами – правда, і ми переможемо. З Днем Конституції! Мирного неба вам, дорогі земляки! Слава Україні!

Віктор БУГАЙЧУК,                      Петро ВОРОНА,
голова                                                    голова 
облдержадміністрації;       обласної ради.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.