Козацькі розваги для молодіжної ватаги

Для тих, хто не планує провести літо за комп’ютером, національна скаутська організація України “Пласт”, яка веде всебічне, у тому числі й патріотичне, виховання українського юнацтва, пропонує молоді області відпочити активно і з користю. До послуг підлітків, юнаків і дівчат – патріотичний вишкільний табір “Мамай”. На початку липня він удесяте згуртує молодь віком від 12 до 30 років для пізнання козацької спадщини й активного відпочинку. Щороку до табору приїздять 100 – 150 учасників із Полтавщини та сусідніх регіонів.
Цього року “Мамай” діятиме з 8 по 22 липня в екологічно чистій місцевості Оржицького району. Протягом двох тижнів сумно не буде нікому. Учасники табору отримають практичні навички життя в наметах у лісі, навчатимуться стріляти з лука й арбалета, опановуватимуть козацьке фехтування на шаблях, ковальську справу, ознайомляться з основами самозахисту на базі українських бойових мистецтв, навчаться надавати першу медичну допомогу, готувати українські страви на відкритому вогні, братимуть участь у різних іграх та випробуваннях, спортивному орієнтуванні й інших цікавих заходах. Православний священик проводитиме бесіди з християнської етики.
Більше про особливості роботи табору “Мамай” можна дізнатися в організаторів заходу: Євгена Янкевича (050 942 81 50; 067 531 65 69), Лідії Валько (066 326 09 62), Михайла Лівіцького (050 533 16 24), або приєднавшись до відповідної групи у соціальній мережі “ВКонтакті” (https://vk.com/event72197086).

Прес-служба Полтавської
округи “Пласту”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.