Лист № 4631

Шукаю споріднену душу
Доброго дня, шановна “Зустріч”! Не знаю, скільком людям ти допомогла поєднати серця, але листа подібного змісту на твоїх сторінках, мабуть, ще не було. Адже те, про що у ньому йтиметься, для мене дуже важливе, потрібне, як повітря, як вода…
Мені 59 років. Прожила я одна все життя, бо не могла й не хотіла терпіти пиятики, зради й принижень. Не шкодую, що в самотині пройшли роки. Не шкодую, що багато працювала, бо бралася за будь-яку роботу, де платили. Сама виростила сина, вивчила його і, як кажуть, вивела в люди. Шкодую лише, що не зреалізувала себе як особистість у професії. Я – колишній культпрацівник, маю непоганий голос, пишу сценарії. Отже, сподіваюся, що мені напише самотній чоловік, який працював чи працює в галузі культури, грає на баяні чи акордеоні, для якого робота на першому місці. Чоловік, який зможе зрозуміти мене, оцінити й підтримати, порадити й допомогти.
У кого ж на вустах з’явилася скептична усмішка, не поспішайте писати сердиті листи. Постарайтеся зрозуміти жінку, яка вміє й може, але все життя змушена “носити маску”, що всім задоволена, що “відбулася”. Як же я страждаю без улюбленої справи! Поїду в найвіддаленіший куточок. Сподіваюся на спорідненість думок, сердець і праці для душі, для радості. Спілкування тільки листами, бо я вважаю, що по телефону так не розповіси, як у листі. Пишіть, чекатиму. Бажано присилати фото. У редакції є контактний номер телефону.
Марина.
м. Полтава.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.