Літа весела пора

Пришкільний літній табір Полтавської гімназії №17 з красивою назвою “Сонячний” – один із найбільших в обласному центрі. Тут – 5 загонів, відпочиває більше 140 учнів. Розважальна та пізнавальна програма, підготовлена педагогами для дітей, насичена багатьма цікавими, у тому числі ексклюзивними, заходами. У таборі побували артисти лялькового театру з виставою, пройшла дискотека “Забава”, відбуваються концерти учнівської самодіяльності, конкурси, спортивні змагання.
Учні початкових класів з вихователями Галиною Новіковою та Галиною Сандульською відвідали міську бібліотеку-філію сімейного читання №3, що поряд з гімназією. Бібліотекарі організували для школярів зустріч із молодою поетесою Іриною Жук, яка пише для дорослих і дітей. Ірина познайомила вихованців оздоровчого табору з двома своїми поетичними збірками, почитала їм дитячі віршики, спробувала навчити і їх віршувати: називала слова, а діти підбирали рими.
Цікавим став і “винахід” місцевих вихователів – День бантика, де діти дали простір своїй уяві й фантазії. Конкурс, який “крутиться” навколо бантика, має кілька номінацій. Журі дивиться, у кого найбільше бантиків, хто вміє красиво зав’язувати, заплітати стрічки і має найоригінальніший костюм. Все проходить дуже весело. У програмі табору також – екскурсії до музеїв, парків із атракціонами, конкурс малюнка на асфальті, відпочинок на природі, відвідування мальовничих місць на березі Ворскли в районі полтавського мікрорайону Левада і багато іншого, цікавого й корисного, що допомагає дітлахам змістовно проводити літні канікули.

Наталія ЖОВНІР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.