Олександр Удовіченко: «Коли є спільні справи – є результат»

Депутати обласної ради Сергій Полупан та Володимир Онищенко прозвітувалися перед своїми виборцями – жителями Семенівського району. Участь у зустрічі взяв і очільник депутатської групи “Полтавщина” Олександр Удовіченко. Екс-губернатор впевнений, що в будь-який час і при будь-якій владі не соромно дивитися в очі громаді, яка тебе обрала, якщо ти справді працюєш для неї. “Ми з вами є свідками тих проблем, які сьогодні найбільше турбують сільське населення. Семенівський район – показовий у цьому плані. Депутати нашої групи предметно працюють, і є приклади того, коли спільними зусиллями вирішується багато питань”, – зазначив Олександр Удовіченко.
За реальної підтримки обраних від Семенівського району депутатів Сергія Полупана та Володимира Онищенка район почав відроджуватися. “Це люди, у яких завжди за словом іде діло. Їхня робота дає свої результати, показує приклади, як діяти на взаєморозумінні: від сільського жителя до обласної влади і вище”, – говорить Веселоподільський сільський голова Інна Календар. Вона навела приклади такої співпраці. За кілька років у селах частково відремонтували дороги, привели до ладу будинки культури та дитячі садочки, у Веселому Подолі з’явилися сучасний стадіон, Стела пам’яті землякам.
За словами депутата облради (депутатська група “Полтавщина”) Сергія Полупана реальні результати спільних дій громади та місцевого самоврядування можна побачити в ряді інших успішних проектів району: “Справжньою гордістю є проект із освітлення вулиць – уже за два місяці у двох населених пунктах району засяють 25 ліхтарів, які працюватимуть за рахунок сонячних модулів. Відремонтований сільський Будинок культури в Паніванівці буде опалюватися зі значною економією за рахунок встановлення піролізного теплогенератора”, – розповів Сергій Полупан.
Однак наступні етапи реалізації проектів розвитку громад (в тому числі й енергозбереження) можуть бути зірвані через брак коштів. Олександр Удовіченко впевнений, що це можна виправити. “Не роз’єднуючись, а, навпаки, об’єднуючи дії, у тому числі депутатського корпусу сільської, районної і обласної ланок, можна вирішувати питання – коли є бажання, коли є ініціатива. Ми налаштовані робити це й надалі. Нинішня влада критикує, а я їм бажаю займатися конкретними речами”, – наголосив він.
Депутати групи “Полтавщина” налаштовані саме так. “Необхідно, щоб була ініціатива громади, розуміння, а головне – конкретні дії з боку влади. Неважливо, під якими прапорами вона сьогодні. Всі ми – полтавці”, – підсумував Олександр Удовіченко.

Валентина РИМАРЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.