Негода завдала клопоту

Полтавщиною наприкінці минулого тижня знову пронісся шквальний буревій і в черговий раз перевірив на оперативність та професійність бійців рятувальних підрозділів області, енергетиків, комунальників. Із п’ятниці на суботу (30–31 травня) внаслідок буревію з сильним дощем та шквальними поривами вітру були знеструмлені населені пункти в Полтавському, Хорольському, Кременчуцькому, Котелевському, Великобагачанському, Миргородському, Решетилівському районах, а також окремі об’єкти в обласному центрі. Спрацювали аварійне відключення 11 фідерів, 113 трансформаторних підстанцій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби УДСНС України в Полтавській області.
До ліквідації наслідків стихії були залучені особовий склад і техніка підрозділів управління ДСНС України у Полтавській області та аварійно-ремонтні бригади “Полтаваобленерго”. Згодом енергетики прозвітували, що станом на 18-ту годину суботи електропостачання населених пунктів області було відновлено в повному обсязі.
Синоптики у свою чергу обіцяють, що негода поступово вщухатиме, на зміну їй прийде суха тепла погода, а слідом — знову спека до 35°С.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.