…Напередодні весілля

До чергової частини Зіньківського РВ УМВС України в Полтавській області зателефонував Ставківський сільський голова й повідомив, що в місцевому ставку в селі Дамаски втопився молодий чоловік. Міліція й швидка допомога прибули на місце. З’ясувалося, що компанія із п’яти молодих людей (дві жінки та троє чоловіків) віком 30–31 рік відпочивала поряд із водоймою. 31-річний чоловік із сусіднього села Артелярщина пішов купатись. Черговий раз він занурився у воду і довго не випливав. Двоє товаришів запідозрили недобре й кинулися шукати товариша під водою. Через 10 хвилин вони знайшли тіло і витягли на берег. Чоловік був уже неживий. Лікарі лише констатували смерть, повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області.
У ході слідства з’ясувалася ще й обставина, що додала драматичності й без того трагічній ситуації. У компанії друзів чоловік відпочивав з нареченою. Весілля мало відбутися через кілька тижнів.
З початку року це вже 19-та трагедія на водоймах області. За минулий тиждень на Полтавщині зафіксовано два випадки загибелі людей на воді.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.