Майбутні майстри пера

Вихованці розвивального центру “Вундерчадо” Полтавського навчально-виховного закладу “Паросток” у партнерстві з Педагогічним центром “Академія” провели 4-й сезон фестивалю дитячих талантів “Вундер-стар” – “Поетичний вернісаж”. Творчі доробки презентували й старшокласники, й учні початкових класів. Наймолодші учасники “Поетичного вернісажу” – Ілля та Глафіра Вишневські, Марія Гутиря – продекламували свої перші вірші, які допомагали їм складати вчителі та батьки. Гарний настрій усім дарували юні музиканти Григорій Ярошенко та Микола Стрілець.
Директор школи “Паросток” Олена Крамарева привітала присутніх і зазначила, що провела загальне обговорення учнівських творчих доробків:
– Я обстоюю ту думку, що творчість – це демократичний процес. Не потрібно дитині нав’язувати естетичні смаки дорослих. І в той же час думка іншого є необхідною. Вона спонукає до вдосконалення, подальшої творчості.
Фестиваль дитячих талантів “Поетичний вернісаж” був щедрим на подарунки. Завдяки організаторам та спонсорам юні учасники дійства отримали сувенірний блокнот і ручки для записів майбутніх літературних надбань.
– Наша мета – щасливі, усміхнені, життєрадісні діти. Усі вони у чомусь талановиті, важливо віднайти цю сферу діяльності й працювати у потрібному напрямку. Ми, як педагоги, намагаємося розгледіти у юних вихованцях унікальну іскру, розвинути талант, показати, що їхня творчість цікава іншим, – наголосила координатор молодіжних проектів ГО “Педагогічний центр “Академія” Олена Говорова.

Вікторія БУЛГАКОВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.