Яке ж то весілля без бійки?..

Минулих вихідних у селі Луки Лубенського району на весіллі товариш нареченого, 24-річний молодий чоловік, добре випивши, почав з’ясовувати стосунки зі своїм старшим сусідом. На жаль, закінчилася така сварка не “мировою угодою”, а травмою для останнього.
52-річний чоловік, щоб уникнути подальшого конфлікту і не псувати молодятам свято, трішки посперечавшись із хлопцем, пішов додому. Дорослий чоловік, вочевидь, розумів, що п’яному молодикові нічого не доведеш. Але парубку все-таки кортіло “розібратися”, тому він слідом прийшов до чоловіка додому, вдарив його прямо в око та хутко зник з місця події, розповідає співробітник Лубенського міськвідділу УМВС України в Полтавській області Олена Якимець.
Дружина потерпілого негайно викликала “швидку допомогу” та працівників міліції. Правоохоронці затримали правопорушника та доставили до місцевого міськвідділу міліції.
Потерпілого з травмою ока доправили до обласної лікарні. Чоловік переніс операцію, але врятувати йому око лікарі не змогли.
Слідчим відділом Лубенського МВ УМВС за фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років.

Ілона БОГАЧ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.