Виявлено схованку з боєприпасами

Управління Служби безпеки України в Полтавській області продовжує вживати заходів із протидії незаконному обігу зброї і боєприпасів на території Полтавщини та попередження проявів терористичного характеру з використанням вогнепальної зброї.
Так, на території Решетилівського району, в лісосмузі, співробітники СБУ спільно з працівниками МВС та ДСНС України в Полтавській області виявили схованку з артилерійськими снарядами різного калібру часів Великої Вітчизняної війни. З незаконного обігу правоохоронці вилучили 8 артилерійських снарядів калібру 76 мм, інші боєприпаси. Нині співробітники СБУ та міліції здійснюють спільні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання засобів ураження.
За матеріалами СБУ органами міліції розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Триває слідство.

Прес-група УСБУ в Полтавській області

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.