В ОДТРК “Лтава” – новий керівник. Поки що виконуючий обов’язки

Голова Держкомтелерадіо України Олег Наливайко підписав 24 квітня ц.р. наказ про звільнення за угодою сторін Миколи Ляпаненка з посади генерального директора Полтавської ОДТРК “Лтава” та розірвання з ним контракту від 5.03.2010 р. Підставою для звільнення є заява М. Ляпаненка від 15.04.2014 р. та лист Полтавської обласної державної адміністрації від 17.04.2014 р. Тим же наказом виконання обов’язків керівника ОДТРК покладено на першого заступника генерального директора компанії Євгена Лопушинського.
Водночас Держкомтелерадіо оголосив про проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Полтавської ОДТРК “Лтава”, розміщеної за адресою: вул. Раїси Кириченко, 1, м. Полтава, 36000. Прийом документів проводиться протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсного відбору за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01001, відділ кадрової роботи та державної служби, кімн. 801, контактний тел. (044) 278-53-38.
Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає до постійно діючої комісії наступні документи: адресовану голові Держкомтелерадіо України заяву щодо участі в конкурсному відборі (написану власноруч на аркуші паперу в довільній формі з датою написання та особистим підписом претендента); завірену копію документа, що посвідчує його особу (паспорт громадянина України); завірену копію ідентифікаційного номера; завірену копію трудової книжки; завірену копію документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю (диплом); заповнену власноруч особову картку обліку кадрів (форма № П-2); офіційно підтверджену інформацію про досвід успішної роботи на керівній посаді підприємства, установи, організації (за основними напрямами діяльності підвідомчої організації, посада керівника якої є вакантною); довідку про стан здоров’я (завірену медичною установою, на обліку в якій знаходиться претендент); довідку про відсутність судимості, заборони займати відповідні посади та займатися певними видами діяльності (завірену відповідним органом МВС України); рекомендації та інші документи за поданням претендента.
Відповідальність за достовірність відомостей в наданих документах несе особисто претендент. Збереження вказаних документів покладається на секретаря комісії (документи зберігаються в сейфі відділу кадрової роботи та державної служби).
Текст наказу розміщено на сайті Держкомтелерадіо України http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=112270&cat_id=94566
***
Євген ЛОПУШИНСЬКИЙ народився 27.02.1984 року в Полтаві. Із золотою медаллю закінчив Полтавську гімназію №31. У 2007 році отримав диплом з відзнакою факультету журналістики та телемистецтва Київського міжнародного університету. Працював редактором, старшим редактором телебачення ОДТРК “Лтава”. У 2007–2010 роках – помічником – прес-секретарем голови облдержадміністрації. У 2010–2012 роках – редактором відділу газети ”Зоря Полтавщини”. У 2012 – 2014 роках – помічник народного депутата України Валерія Головка.
Одружений. Має доньку. Позапартійний.
***
* * *
28 квітня директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олег Пустовгар представив колективу ОДТРК “Лтава” нового керівника телерадіокомпанії Євгена Лопушинського.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.