У спецпідрозділи міліції запрошують добровольців

З огляду на складну суспільно-політичну ситуацію та необхідність забезпечення громадського порядку, знешкодження диверсійних груп та інших злочинців голова облдержадміністрації Віктор Бугайчук закликає полтавців вступати в ряди новостворених спеціальних підрозділів міліції “Каскад”, “Полтава” та “Кременчук”. Згідно з даними УМВС України в Полтавській області, до спецбатальйону “Каскад”, що розташовуватиметься в обласному центрі, уже набрано першу сотню добровольців. Проте комплектування спецформування триває. Тож усі бажаючі віком від 18 до 45 років, хто не був судимий і перебуває у належній фізичній формі, а також має вищу освіту, можуть подавати заявки на службу в батальйоні “Каскад”.
За словами керівника відділу громадських зв’язків обласного управління МВС Юрія Сулаєва, у “Каскаді” служитимуть офіцери, які отримуватимуть зарплату в межах 3–5 тисяч гривень.
Ті ж, хто не має вищої освіти, але хоче служити на благо Батьківщини, зможуть вступити в інші формування – роти патрульної служби міліції особливого призначення “Полтава” та “Кременчук”.
Для служби у цих спецпідрозділах добровольцям необхідно буде пройти комплексну медичну комісію, а також прискорений курс молодого бійця на базі навчального центру обласного управління МВС.
Для участі в конкурсі потрібно подати пакет документів, зокрема паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження, документи про освіту, трудову книжку, військовий квиток або приписне свідоцтво, фотографії 9х12 (1 шт.) та 3х4 (2 шт.).
Прийом документів від кандидатів до батальйону “Каскад” здійснюється в УМВС України в Полтавській області за адресою: м. Полтава, вул. Пушкіна, 83. Контактна особа – майор міліції Віталій Петрович Баратюк. Тел.: (0532) 517505, (093) 9496611. Резюме можна надсилати на електронну адресу: kdrpolt@i.ua
Щодо набору до роти патрульної служби міліції особливого призначення “Кременчук” слід звертатися за адресою: м. Кременчук, вул. 29 Вересня, 6, каб. 35. Тел.: (0536) 767345, (099) 6354094.
Щодо набору до роти патрульної служби міліції особливого призначення “Полтава” звертатися за тел.: (0532) 510022, (066) 1119055.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.