Розгромили лідера

Полтавська “Ніка-ПНПУ” зіграла два важливих матчі. Спочатку підопічні Сергія Ягодкіна у півфіналі розіграшу Кубка України у Полтаві переграли сумський “УАБС-НБУ” – 6:2. По два м’ячі забили Євгенія Шаповал і Юлія Дударчук, по одному – Валерія Єрмоленко і Таїсія Бабенко. Перший півфінальний матч у Сумах виграли також полтавки. Тож 17 травня у фіналі змагань “Ніка-ПНПУ” поміряється силами із “Біличанкою” із Коцюбинського Київської області.
Днями відбувся матч між цими командами у рамках чемпіонату. Вдома полтавки із рахунком 8:0 перемогли своїх постійних суперниць, для яких цей матч вже нічого не вирішував, адже золоті медалі “Біличанка” здобула достроково. Тож на поєдинок її тренери виставили експериментальний склад.
У наших землячок хет-триком відзначилися Валерія Єрмоленко та Юлія Дударчук. Голкіпера гостей засмутили також Євгенія Шаповал і Таїсія Бабенко.
Футзалістки з гребінківської “Надії-ДЮСШ” у Сумах поступилися місцевій команді “УАБС-НБУ” – 3:8.
Матчі останнього, 18-го, туру відбудуться 25 – 27 квітня. “Ніка-ПНПУ” в ньому не бере участь. А “Надія-ДЮСШ” вдома проведе матч із Дніпропетровською “Злагодою”.

Григорій ГЕРАЩЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.