Пенсіонер врятував таксиста

У Кременчуці почастішали напади на таксистів. І хоч виконавці злочинів різні, сюжет розвитку подій досить схожий. Двоє молодиків викликали таксі й попросили відвезти їх до одного із сіл Кременчуцького району. Дорогою їм захотілося зупинитися, щоб нібито зустрітися зі знайомим. Не встиг водій ще й загальмувати, як один із пасажирів накинувся на нього з ножем. Інший, покинувши салон, намагався підійти до дверей водія. Водієві вдалося вискочити з машини. Нападники, однак, досить швидко його наздогнали й стали жорстоко бити. Відчайдушні крики про допомогу почув селянин, чия хата знаходилась неподалік. Пенсіонер, прихопивши ліхтар, “залучивши” сторожового пса, кинувся на допомогу.
Зважаючи на пізній час, молодики не очікували на таке, тому й кинулися тікати. Один зник у темряві, а ось інший намагався завести автівку, щоб втекти на ній. Йому це не вдалося.
Про все, що трапилося, поранений водій повідомив диспетчера, а той уже викликав швидку та міліцію. Правоохоронці досить оперативно зорієнтувалися в ситуації й вирахували ймовірних нападників. Тож на їх пошук було витрачено мінімум часу. Затримали підозрюваних у Кременчуці. Ними виявилися двоє учнів одного з місцевих ПТУ – 17 і 18 років. Проти зловмисників порушено кримінальну справу.
Правоохоронці вирішили вручити мужньому пенсіонеру відомчу нагороду.

Віра ІЛЬКОВА
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.