“Фаворит” лідирує

Три дні справжньої волейбольної феєрії подарували полтавцям найкращі волейболісти України. В обласному центрі відбулися матчі першого етапу фіналу чотирьох. Наші земляки, волейболісти лубенського “Фаворита”, дуже близькі до золотого тріумфу. Матчі проходили за коловою системою. Спочатку лубенці переграли команду “Хімпром” із Сум – 3:1. У першому сеті господарі занадто хвилювалися за результат перед численними вболівальниками, які вщент заповнили трибуни спорткомплексу заводу медичного скла, де і відбулися всі поєдинки. Як наслідок, поступилися – 14:25. Втім у наступних партіях підопічні Руслана Рубана показали чемпіонську гру – 25:13, 25:20 і 25:20. Тож 3:1, і “Фаворит” здобув перші повноцінні три очки у фінальній частині. В іншому протистоянні харківський “Локомотив” переграв красноперекопську “Кримсоду” також із рахунком 3:1.
Наступного дня відбулася подія, яку прихильники і керівники “Фаворита” чекали впродовж десяти років. Вперше в своїй історії наші земляки здолали тринадцятиразового чемпіона країни – харківський “Локомотив” – із рахунком 3:1. Рахунки по партіях: 27:25, 25:20, 22:25 і 25:21. В іншому протистоянні ігрового дня “Хімпром” переміг “Кримсоду” – 3:1.
Нарешті третій день приніс такі результати: “Локомотив” – “Хімпром” – 3:2, “Фаворит” – “Кримсода” – 0:3. На жаль, на останній матч нашим землякам сил не вистачило, і вони вперше у сезоні поступилися кримським волейболістам – 21:25, 21:25 і 23:25.
Матчі другого, заключного, етапу відбудуться 18, 19 і 20 квітня. По їх завершенні й визначиться новий чемпіон України.

Володимир СМЕТАННІКОВ
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.