Єдина команда, у якій кожен – професіонал

ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” – одне із об’єднань агропромхолдингу “Астарта-Київ”. До його складу входить дев’ять агрофірм Глобинського та Семенівського районів, елеваторне господарство ВП “Глобине” та Глобинський цукровий завод. Більше 30 тисяч гектарів землі знаходиться в обробітку фірми. Генеральним директором агроформування є досвідчений керівник, людина небайдужа до всього, що відбувається навколо, – Юрій Мацак. Він зумів згуртувати великий колектив і досягти значних результатів у роботі, адже за підсумками минулих років ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” є одним із лідерів серед об’єднань АПХ “Астарта-Київ”, а ВП “Глобинський цукровий завод” став першим за фінансово-економічними показниками. Тож і в нинішньому році трудівники “Полтавазернопродукту” прагнуть мати лідируючі позиції. І результати вже говорять самі за себе.

Уже в першій декаді березня було розпочато важливий агротехнологічний процес – закриття вологи. Цю роботу успішно проведено протягом семи днів. Враховуючи цьогорічну недостачу вологи, це було одним з першочергових завдань.
А 2 квітня в ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” завершено посів ранніх ярих та технічних культур, а також на площі майже 6 тисяч гектарів завершено посів цукрових буряків.
За дотримання усіх агротехнологічних вимог на полях протягом багатьох років відповідає головний агроном ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Володимир Глухенький. Він справжній фахівець своєї справи. Свій великий виробничий досвід, організаторські здібності головний агроном господарства спрямовує для досягнення загального успіху товариства.
Роботу машинно-тракторного парку “Полтавазернопродукту” контролює головний інженер Олександр Лесин. Він зазначив, що ефективність роботи на полях значною мірою залежить від якості проведеного ремонту та технічного обслуговування машин. Як зазначив Олександр Лесин, до проведення весняно-польових робіт майже вся техніка підготовлена. Це – понад 160 тракторів, понад 140 вантажних та спеціальних автомобілів, посівні агрегати, причіпний інвентар. Пальним також забезпечені достатньо.
Але якою б надпотужною не була сучасна техніка, головною рушійною силою були, є і будуть працівники. Недарма одним із гасел роботи компанії є слова “Працювати єдиною командою, у якій кожен – професіонал”. На цьому наголошує Юрій Мацак. Керівник уважно оцінює професіоналізм своїх підлеглих, розуміючи важливість роботи кожного працівника. Надійною опорою генерального директора у вирішенні виробничих питань ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” є його заступники – Сергій Шишацький та Анатолій Овчаренко, які вміло скеровують виробничі процеси у потрібне русло.
Генеральний директор ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Юрій Мацак висловив щиру подяку усім працівникам, керівникам виробничих підрозділів за активну участь у весняно-польових роботах, сподівається, що завдяки спільним зусиллям, працелюбності та особистій відповідальності кожного “Полтавазернопродукт” здійснить все заплановане, і бажає всім щедрих урожаїв та мирного неба над головою.

Віталій ЛАДИЖЕНКО
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.