Весняний вернісаж

Не зраджуючи усталеним традиціям, стартував фестиваль дитячих талантів “Вундер-стар” під назвою “Весняний вернісаж”. Організаторами 3 сезону свята юних митців виступили ГО “Педагогічний центр “Академія”, розвивальний центр “Вундерчадо” та школа “Паросток”.
Тема фестивалю така ж радісна, весела та щаслива, як і пора року: дитячі мрії, любов, повага до рідних. Учасники дитячого свята – діти віком від 3 до 12 років – дарували присутнім свої творчі здобутки з вокалу, декламаторського мистецтва, літературної творчості, гри на музичних інструментах.
Урочисто відкрили дитяче свято учениці 6-го класу школи “Паросток” Владислава Горбань та Юлія Хмелевська. У їхньому виконанні прозвучав гімн фестивалю “Крылатые качели”. Наймолодші учасники фестивалю, вихованці розвивального центру “Вундерчадо” Уляна Боклащук та Давид Коляда, подарували присутнім пісню “Солнышко лучистое”, вірш “Неслухняні черевички”, а Михайло Компанієць прочитав вірш Тараса Шевченка “Садок вишневий коло хати”. Кожен виступ юних артистів був особливим, неповторним та зірковим.
Під час свята його учасники мали змогу познайомитися одне з одним, позмагатися у командних різновікових турнірах продемонструвати особисті вміння. Виявилося, що діти та дорослі з великим задоволенням грають разом, взаєморозуміння та спільна праця згуртовували їх. Усі без винятку учасники фестивалю стали переможцями, зірками, знайшли нових друзів та подарували радість своїми виступами.

Вікторія БУЛГАКОВА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.