Нові призначення

31 березня заступник Генерального Прокурора України Михайло Гаврилюк представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника – державного радника юстиції 3-го класу Олександра Закорецького. У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук, голова обласної ради Петро Ворона та керівники правоохоронних органів регіону.
Під час представлення Михайло Гаврилюк наголосив на першочергових завданнях органів прокуратури. Це, зокрема, – скоординована діяльність усієї правоохоронної системи для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції, забезпечення додержання конституційних прав і свобод громадян. Олександр Закорецький подякував за довіру та запевнив, що спільно з працівниками органів прокуратури Полтавщини докладе усіх зусиль для забезпечення законності в регіоні.
Олександр Віталійович Закорецький народився у 1963 році в селі Заріг Оржицького району. В органах прокуратури працює 26 років. Великий період його професійної діяльності пов’язаний з роботою в органах прокуратури Полтавської області. До призначення на нинішню посаду працював у апараті Генеральної Прокуратури України.

Прес-служба прокуратури області.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.