У Полтаві горів театр

Пожежа сталася минулого вівторка, 25 березня ц.р. Як поінформували у секторі зв’язків з громадськістю управління ДСНС України у Полтавській області, о 13.40 надійшло повідомлення до Служби порятунку “101” про те, що в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя виникла пожежа. Займання сталося на головній сцені. Під час репетиції у той час там було кілька людей. Очевидці говорять, що вогонь виник за кулісами, іскра з’явилась від освітлювальної апаратури.
До місця події прибули чотири підрозділи пожежної охорони обласного центру – загалом 8 спеціальних автомобілів та 32 чоловіка особового складу. Менше години знадобилося вогнеборцям, щоб локалізувати пожежу, та ще близько 30 хвилин – щоб загасити полум’я. У результаті пожежі згоріла сцена. Загиблих та травмованих, на щастя, немає. Завдяки оперативним діям працівників театру та вогнеборців вдалося врятувати від вогню дах, зазначив начальник управління культури облдержадміністрації Геннадій Фасій.
Причиною займання експерти називають замикання електропроводки. Наразі спеціалісти підраховують збитки та шукають винних. Нагадаємо, що в 2011 році у театрі закінчився капітальний ремонт, на який витрачено загалом приблизно 56 мільйонів гривень.

Олена ІГНАТЕНКО
“Зоря Полтавщини”

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.