Тренувальні матчі

Першоліговий футбольний клуб “Полтава” зіграв чергові контрольні поєдинки. Спочатку підопічні Іллі Близнюка переграли з рахунком 2:0 лідера другої ліги – команду “Сталь” із Дніпродзержинська. У другому таймі відзначилися Бутенін і Даудов. До речі, зараз кольори “сталеварів” захищає колишній гравець “Полтави” Нурідінов. Наступним суперником наших земляків були футболісти ПФК “Суми”, яких полтавці перемогли з рахунком 1:0. Із пенальті гол забив Шаврін. Цим матчем завершився третій підготовчий збір ФК “Полтава”. Наступний почався 18 березня і триватиме по 28 березня. Команда готується на своїй базі у селі Копили Полтавського району. А на 29 березня заплановано календарний матч чемпіонату в першій лізі на виїзді з чернігівською “Десною”.
***
Друголіговий комсомольський “Гірник-Спорт” підписав контракт із колишнім гравцем московського “Спартака”, молодіжної збірної України та ФК “Полтава” Єгором Лугачовим. 25-річний вихованець сумського футболу допомагатиме підопічним Ігоря Жабченка здобути путівку до першої ліги.
Комсомольські футболісти провели контрольний поєдинок із досвідченим першоліговим ПФК “Олександрія” і здобули перемогу на виїзді – 2:0. Голи на свій рахунок записали Лугачов та Кірієнко.
ФК “Гірник-Спорт” подав до професійної футбольної ліги заявку на участь у другій частині чемпіонату України. Там зазначено 23 футболісти, а саме: воротарі – Ситников, Кліщук, Сергієнко; захисники – Голядинець, Ковтун, Моісеєнко, Нелін, Чмеленко, Явтушенко; півзахисники – Герасимець, Горобець, Дячук, Кисіль, Клімаков, Корольков, Лугачов, Ніколайчук, Петриченко, Шульц; нападники – Білоусов, Кірієнко, Колодинський, Рябцев.
Наступний товариський матч “гірники” зіграли із земляками з ФК “Карлівка”. Це була друга зустріч між командами за останні два тижні. Нагадаємо, що перше протистояння не виявило переможця – 1:1. Цього разу вже до двадцятої хвилини перевага підопічних Ігоря Жабченка була більш ніж переконливою – 3:0. Відзначилися Голядинець, Лугачов і Кірієнко. У другому таймі карлівчани Шаповал та Марусич два м’ячі відквитали. Отож, 3:2 на користь ФК “Гірник-Спорт”.

Микола БАКУТА
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.