Розшукую друга юності

Доброго дня, шановна редакція газети “Зоря Полтавщини”!
Звертаюся до вас із проханням надрукувати моє оголошення. Я розшукую друга юності – Павла Максимовича Дендеберу, уродженця Кобеляцького району.
У 1956–1958 роках він проходив військову службу в місті Чирчик, і весь той час ми з ним листувалися.
Познайомилися під час його призову в армію. Перші два чи три листи він прислав мені з села, на жаль, не пам’ятаю його назви, з Кобеляцького району, а згодом почав писати листи з військової частини міста Чирчик.
У липні 1957 року він, будучи у відпустці, приїздив до мене на побачення в місто Лубни, де я навчалася в технікумі й жила на квартирі в приватному будинку. Гостював добу, а потім знову продовжував писати листи з армії. Та десь у березні 1958 року, по закінченні навчання, я за розподілом поїхала працювати в місто Гребінку, де живу й понині. Декілька листів він написав і в Гребінку (я тоді теж жила на квартирі). Але через обставини, що склалися, у травні 1958 року я перестала писати йому листи, хоч мені нелегко було піти на цей крок. І з того часу все життя пронесла і несу в душі тяжку моральну травму.
Можливо, після публікації цього оголошення він обізветься і я попрошу в нього прощення за свій вчинок, якого він не заслужив.
Хочеться дізнатися, як склалася його доля, ким він став у житті. Контактний телефон є в редакції.

Марія.
м. Гребінка.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.