Серйозний, ерудований, начитаний і дуже одинокий

Шановна “Зустріч”, добридень!
Як добре, що ти є, що ти з’єднуєш одинокі серця. Завдяки тобі багато одиноких людей знаходять собі пару. Вирішив і я звернутися за допомогою. Намагався сам знайти свою долю, але… марно.
Одним потрібно, щоб мав квартиру лише в Полтаві, бо мешкають у гуртожитку, інші – любительки випити чарчину чи посмалити цигарчину, треті – любительки мати кількох кавалерів, а чоловік – тільки для прикриття. Я ж дуже домашній, з почуттям гумору чоловік. Спиртного зовсім не вживаю, але палю. Маю вищу освіту. Працюю. Робота не пов’язана з місцем проживання, тому в разі потреби погоджуся на переїзд.
Про себе: 44 роки, зріст 172 см, вага 73 кг. Русявий, очі карі, не лисий. Кажуть, симпатичний. Серйозний, ерудований. Добрий, жалісливий, охайний. Однолюб. Товариський, дружелюбний, багато читаю. Не скупий і не жадібний, не судимий. Умію смачно готувати. Дуже люблю природу, тварин. Люблю рибалку, подобається розгадувати кросворди. Без фізичних і психічних вад.
Розлучений, а самотність уже дуже-таки набридла. Хочу, щоб на це оголошення відгукнулася дуже вірна жіночка, не старша за мене, не схильна до повноти, можливо, з однією дитиною. Щоб спиртного зовсім не вживала й не палила, була домашньою, з почуттям гумору. Не мала фізичних і психічних вад, була жалісливою, не скупою, не судимою, любила природу… Моя обраниця не обов’язково повинна мешкати в місті, але до місця її проживання має бути нормальне транспортне сполучення. Вона повинна мати мене не за спонсора, а за люблячого чоловіка.
Сподіваюся, така жіночка є і чекає на мене. Я її не підведу. І каятися, що обрала мене, вона не буде. Відгукнися! Будеш щасливою! Контактний телефон є в редакції.

В.
Глобинський район.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.