Зібралися молодиці на вечорниці

Жіночий ансамбль “Дивоцвіт” Калашниківського будинку культури Полтавського району стає улюбленцем публіки всюди, де б не виступав. Нещодавно “Дивоцвіт” розквітнув у Полтавській міській бібліотеці-філії №7. Оскільки поблизу немає закладів культури, а люди, особливо старшого віку, потребують активного дозвілля і гарної пісні, всі йдуть у бібліотеку не тільки за інформацією, а й для цікавих зустрічей.
Учасниці ансамблю приготували глядачам концерт “Ми до вас у гості в надвечір’я”. Із калашниківськими артистками прибув і музикант Олександр Шквиря, який керує двома художніми колективами в Будинку культури села Великий Тростянець Полтавського району. В перервах між піснями він артистично читав дотепні гуморески.
“Дивоцвіт” виконав багато веселих, жартівливих пісень, здебільшого авторських, створених у їхньому колективі. Слухачі аплодували, дякували і запрошували співачок з Калашників приїжджати ще.
– Які молодці ці жіночки – на них не можна надивитися! Вони такі розумниці, трудівниці. Велика подяка їм і працівникам бібліотеки, які організували концерт, – поділилася враженнями полтавка, за фахом медсестра, пенсіонерка Тетяна Фурса.
Саме цим концертом у книгозбірні відкрився черговий “сезон” вечорниць, які проходять тут кожної зими зі стабільною періодичністю. На вечорницях у читальній залі жінки вишивають нитками та бісером, займаються іншими видами творчості, спілкуються, діляться вміннями та досвідом рукоділля, знайомляться з новинками літератури.

Наталія ЖОВНІР
Журналіст

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.