Розглянуто бюджетні та майнові питання

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном, яке відбулося під головуванням керівника комісії Валерія Пархоменка, розглянуто профільні питання, внесені до проекту порядку денного двадцятої сесії обласної ради. У роботі комісії взяли участь голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, заступник голови обласної ради Володимир Марченко, керівники структурних підрозділів ОДА.
Із врахуванням зауважень і пропозицій депутатів бюджетна комісія погодила питання про внесення змін та доповнень до обласної Програми відзначення кращих медичних працівників на 2011–2015 роки, Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013–2015 роки, схвалила проект програми антитерористичних заходів на 2014–2015 роки та підтримала питання про затвердження базової мережі закладів культури обласного рівня Полтавської області.
Відповідно до порядку денного було також розглянуто питання “Про роботу обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі”. Заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександр Панков проінформував присутніх, що на виконання рекомендацій постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном від 28 серпня 2013 року управлінням містобудування та архітектури спільно з відповідними структурними підрозділами облдержадміністрації розроблено проект нового Положення про Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі відповідно до чинного законодавства. Він також ознайомив депутатів з довідкою юридичного відділу апарату облдержадміністрації щодо роботи фонду в частині використання коштів обласного бюджету.
Після детального обговорення на пропозицію Олександра Удовіченка з метою подальшого опрацювання положення про обласний фонд депутати вирішили перенести розгляд даного питання на наступне засідання бюджетної комісії.
З-поміж іншого члени бюджетної комісії розглянули заяви та звернення щодо оренди нерухомого майна обласної комунальної власності, погодили питання про приймання – передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області. Було розглянуто ряд інших питань.

Прес-служба обласної ради

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.